Estrena a Figueres de «IsaVel el musical». Èxit rotund de públic !!!

14 Oct

El teatre Jardí de Figueres ens va acollir com a marc perfecte per tal que donéssim el primer pas del Musical IsaVel.
Tota la companyia vàrem sentir una grant emoció per què aquest musical està fet amb el cor i representa un moment trascendental dins la història de Catalunya.
Representant aquest musical he pogut aprendre coses que vàren passar de veriat al nostre país i no entenc com ens hem passat la vida aprenent el fets de determinades guerres com ara les Russes i històries de Hitler i dels dominis Espanyols o bé Portuguesos.
No dic que no sigui interessant, ans al contrari, però jo pregunto :
Per quina raó no coneixem el que ha passat a casa nostra ?
Per quina raó no coneixem els fets tan tràgics i importants com per exemple «el foc de la Bisbal».
Us asseguro que si no hagués estat per aquest musical i sobretot no hagués estat per l’interés del escriptor de l’obra : Toni Strubell, ara aquests fets jo no els coneixeria.
Jo desitjo i espero que amb aquesta representació es pugui evidenciar, un cop més la valentía de la nostra Catalunya i que el nom d’una dona transgressora, valenta i progressista com Isavel Vilà quedi explicat d’una vegada.
No crec que hagi sigut fàcil ser la primera dona sindicalista en un temps en què els homes eren els qui manaven la societat i en uns temps en els que el que imparava era la superioritat dels poderosos oprimint els dèbils.

Hem començat en bon peu, sols ens falta seguir amb la mateixa il·lusió.
Amunt amb el «IsaVel, el musical»

 

El teatro Jardín de Figueres nos acogió como marco perfecto para que diéramos el primer paso del Musical IsaVel .
Toda la compañía oímos una grant emoción por qué este musical está hecho con el corazón y representa un momento trascendental en la historia de Cataluña.
Representando este musical he podido aprender cosas que pasaron de veneno en nuestro país y no entiendo cómo nos hemos pasado la vida aprendiendo el hechos de determinadas guerras como las Rusas e historias de Hitler y los dominios Españoles o Portugueses .
No digo que no sea interesante , al contrario , pero yo pregunto :
¿Por qué razón no conocemos lo que ha pasado en nuestro país?
¿Por qué razón no conocemos los hechos tan trágicos e importantes como por ejemplo » el fuego de la Bisbal » .
Os aseguro que si no hubiera sido por este musical y sobre todo no hubiera sido por el interés del escritor de la obra : Toni Strubell , ahora estos hechos yo no los conocería .
Yo deseo y espero que con esta representación se pueda evidenciar , una vez más la valentía de nuestra Cataluña y que el nombre de una mujer transgresora , valiente y progresista como Isavel Vilà quede explicado de una vez.
No creo que haya sido fácil ser la primera mujer sindicalista en un tiempo en que los hombres eran los que mandaban la sociedad y en unos tiempos en los que lo que impar era la superioridad de los poderosos oprimiendo a los débiles .

Hemos empezado con buen pie , sólo nos falta seguir con la misma ilusión .
Arriba con el » IsaVel , el musical «Imagen

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: