IsaVel cinc hores. El musical !!!

6 Sep

Em sento molt feliç de participar dins d’un muntatge teatral tan important com el musical IsaVel.

Aquest musical reflecteix la història d’IsaVel Vilà.

IsaVel Vilà  (1843-1888)  era una dona que ni tan sols sabia escriure el seu nom però arribà a ser la primera dona sindicalista que aconseguí que els nens en cap cas treballessin més de 5 hores. Va lluitar per la igualtat i la justícia entre els homes, sense condició i sense distinció de classes socials. Crec que és un exemple a seguir, d’humanitat, fortalesa i esperit.

La música d’ Antoni i Marc Mas que és sublim fà veritable justícia als fets de la història feta musical, Les paraules i la dramatúrgia de Kim Planella són insuperables i emmarquen de manera perfecta tota l’emoció de l’obra.

Tot això és possible per què somiadors i valents com Toni Strubell Trueta ha cregut amb el seu propi projecte, que és el seu llibre «Isavel cinc hores» i ha lluitat per què surti a la llum una veritat que s’expicava amb la boca petita.

Estrenem a Figueres :

4, 5 d’octubre al Teatre Jardí.

Imagen

Imagen

Me siento muy feliz de participar en un montaje teatral tan importante como el musical IsaVel.

Este musical refleja la historia de IsaVel Vilà.

IsaVel Vilà (1843-1888) era una mujer que ni siquiera sabía escribir su nombre pero llegó a ser la primera mujer sindicalista que consiguió que los niños en ningún caso trabajaran más de 5 horas. Luchó por la igualdad y la justicia entre los hombres, sin condición y sin distinción de clases sociales.

Creo que es un ejemplo a seguir, de humanidad, fortaleza y espíritu.

La música que es sublime de Antoni y Marc Mas, hace  verdadera justicia a la historia de Isabel Vila hecha musical. Las palabras y la dramaturgia de kim Planella son insuperables y enmarcan de manera perfecta toda la acción emotiva de la obra. Todo esto es posible porque soñadores y valientes como Toni Strubell Trueta ha creído en su propio proyecto, que es su libro «Isavel cinc horas» y ha luchado para que salga a la luz una verdad a escondidas.

Estrenamos en Figueres  4 y 5 de Octubre

Teatro Jardí.

Imagen

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: